Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivarvänner i vått och tort


Är du kvar

Är du mig trogen än

finns du fortfarande kvar

i det som är

vårt förhållande.

Helt utan krav

bara det som är

du och jag.

Vi har båda fängslats

av varandra

bara av att se

varandra lite här

och lite där.

 

Jag längtar efter

dina kommentarer

och ibland

ditt beröm

på det jag skriver.

Vi måste väl ge varandra

något av betydelse.

Även om det strular ibland

så återkommer

antingen du eller jag.

 

Och allt blir bra igen!

Eller hur?

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-12 17:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-08-14

  anits VIP
Berörande skaldat
2012-08-13

  poetryGirl
fin dikt av dig
2012-08-13

    ej medlem längre
svar fick du visst enligt ovan.
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP