Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på...

Livets lätthet
Som tas för givet
Kan förflyktigas
När du minst anar

Att få leva och ha hälsan
Är en gåva och bör hanteras med varsamhet

Inga ting kan överträffa livet...




Fri vers av AA VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-12 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP