Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på några av dom gula kantareller jag fått


NJUTER

 

njuter av dagen som varit

av barnbarns glada röster

njuter och känner glädje

av barnen med familjer

som kom ihåg min födelsedag

njuter av en stor påse nyplockade

 gula kantareller

har inte kunnat få en bättre

present

njuter av en dag där jag fått

må lite bättre

gläder mig över morgondagen

när jag får träffa mina

fyrfota vänner igen

 

 

anits 12 augusti 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-13 00:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar beskrivning om den lilla glädjen (som kanske är den största)
2012-08-16

  Lars Hedlin
Härligt underbart
2012-08-14

  Eva Helene VIP
Så glädjerikt och njutningsfullt!
2012-08-14

  ULJO
Grattis, en påse kantareller i en stekpanna med vitlök. Kan det vara bättre?
2012-08-13

    sajo
Grattis till dig och vilken underbart gul svampbild. Så läckert och du jag tror jag kommer över till dig på en varm svampsmörgås....
2012-08-13

  Gabrielle Laurèntzen
Grattis till dig och vilken sprudlande glädje du förmedlar:) Så gott med kantareller också
2012-08-13

  aol
grattis vännen i efterskott
2012-08-13

    Yarissa
Fin beskrivning och GRATTIS i efterskott!
2012-08-13

  Bibbi VIP
Gläds med Dig och grattis i efterhand!
2012-08-13

  Ljusletaren
Grattis i efterskott.
Tack för fin bild och fina ord/kram
2012-08-13

  poetryGirl
Vad härligt du beskriver din dag
2012-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Då önskar även jag dej grattis...och vilka härliga kantareller du fick...
2012-08-13

    ej medlem längre
Härligt, va roligt!
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP