Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du håller måttet

Är du villig att visa dig

som du är,

ja, precis som du är.

 

Visa världen

att du håller måttet

att få vara en i mängden.

 

Var inte rädd

visa att du kan

visa att du finns till.

 

Idag är din dag

i morgon

kan det vara för sent.

 

Världen har så lätt

att glömma

ett misstag

sen är det kört.

 

Så visa dig idag

var inte rädd

för hur du ser ut.

 

Alla andra

ser inte bättre ut

än du!

 

Du håller måttet

för att vara

som alla andra.

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-13 12:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom.
2012-08-14

  Chawa VIP
Fint och klokt! Alla duger vi precis som vi är, alltid.
2012-08-13

    ej medlem längre
Javisst, älska dig själv å din nästa! Fint...
2012-08-13

  anits VIP
Mycket kloskap i dina rader
2012-08-13

  Heikki Hellman
Kloka ord och tankar för vem som helst för att hålla mått.
2012-08-13

  walborg
Som en omsorgsfull förälders kärleksfulla stöd till ett växande barn
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP