Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Skyddat nummer

 

jag hade precis gett upp hoppet

att någon skulle ringa mig från

vårdcentralen

 

jag hade skrivit ner allt det jag

ville säga, för jag hade tröttnat

på att vänta

 

retat upp mig själv, så dumt det

känns så här efteråt, förmiddag

anser jag att det före klockan tolv

 

klockan hade hunnit bli tre och

då tycker jag det är eftermiddag

sedan en tid tillbaka

 

så jag satt där på stolen beredd

att ringa vårdcentralen, då ringde

det från skyddat nummer

 

jag svarade och möttes av kvinna

som lät vänlig, så nu kommer jag

att få hjälp

 

bara den känslan att bli lyssnad på

och tagen på allvar gjorde att jag

känner mig lättare till sinnes

 

 

 

anits 13 augusti 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-13 15:54



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så viktigt bli lyssnad på
2012-08-17

  Michaela Dutius
Skönt att få få veta att den man behöver hjälp ifrån förstår.
Fint beskrivet - den hjälplöshet vi ofta känner inför vårdapparaten.
2012-08-16

  Anya VIP
Härligt att diktarjaget fick den hjälp hon behövde.
2012-08-15

  Bibbi VIP
Så skönt för dig.
2012-08-14

  Lars Hedlin
Kommer att lösa sig ska du se.......
2012-08-14

  ULJO
Könt för dig
2012-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att bli lyssnad på...
2012-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Det kan betyda väldigt mycket.
2012-08-13

    Ken Cassel
Instämmer med Yarissa

Hoppas att det löser sig..:)
2012-08-13

    Yarissa
Bra beskrivet
hoppas att det löser sig..
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP