Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på stigen jag älskar att gå


Tankar måndag 13 augusti 2012

  

det piper till i min mobiltelefon

jag har haft den avstängd orkar

inte med alla meddelanden både

bittida och sent

 

meddelanden där det berättas för mig

om härliga semesterturer med bil och

husvagn eller om resor som snart ta er

till ett annat och varmare land

 

jag blir trött på alla frågor, vart ska du

åka, var har du varit i sommar, ni som

frågar och tjatar, vet mycket väl att jag

varit hemma hela sommaren

 

en dag tog jag en tur med bilen, stannade

på en vacker plats passade på att äta lunch

där, med en underbar utsikt över siljan, vid

bordet framför mig satt en kändis med sin

familj intressant att se dom var precis som

alla andra som satt där och åt lunch

 

efter den turen har jag varit hemma försökt

ta hand om mig själv för att kunna få må så

bra som det är möjligt

 

jag känner mig lite gladare idag nu när

jag har träffat mina fyrfota vänner, det

kändes som glädjen var ömsesidig att

äntligen få träffas, dagarna börjar bli

som vanligt igen, det är då jag mår

som allra bäst

 

någon sa till mig i våras, att jag skulle

se till att få lite miljöombyte när sommaren

kom, det kan den personen säga som har

en hög lön, inte den lilla allmosa pensionen

ger mig

 

nu har allt börjat bli som vanligt idag

då behöver jag inte känna mig utanför

som det är så lätt att jag gör, när jag

lyssnar till allt som många säger sig

ha upplevt denna sommar

 

 

anits 13 augusti 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-13 17:24



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Jag säger det igen;
Lite pengar - mycket fritid
Mycket av pengar - lite fritid

Vem har det bäst ;.)

/kram
2012-08-17

  Michaela Dutius
Det är svårt att inte kunna delta-när ekonomi och krafter sätter käppar i hjulen -
2012-08-16

  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten skall vaka över dig" Ordspråksboken 2:11
2012-08-14

  Lars Hedlin
Insikter i denna kram
2012-08-14

    Ken Cassel
Instämmer med Larza där Stina! :)
2012-08-13

  Larz Gustafsson VIP
En del människor är fångar i sina mobiltelefoner.
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP