Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekund

(i den droppe som faller ur kranen kränger sig

väteisotopens supersträng ut ur det cirkulära rummet

mellan dröm och asymmetriska fält av sannolik verklighet,

molekylernas utbredda skingring, sammansmältning i

mikrokosmisk resonans, den multipelt fördubblade 

luftvibrationen från järnatomernas kompakta

friktionstrumma, ytterörats inkapslande vågmönster

och det  inres mekaniska hammarsonat

hörselcentrats neuroaktivitet, ljudet av droppen som

 

 

faller)




Fri vers (Modernistisk dikt) av Erik H.J Hultin
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-13 17:56



Bookmark and Share


  Brachmin
ett sätt att se det, eller två
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin