Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det ingen som skriver i natt?


Skaparnatt

Skapa i natt

det du under dagen

har gömt.

 

Ta fram papperslappen

med det du präntat.

 

I nattens mörker

är det ingen som ser

att det är du som skrivit.

 

Öppna ditt känsloarkiv

ta fram dagens akt,

i morgon kan det vara

för sent.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-14 00:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Kloka rader
2012-08-16

  Magica VIP
Fint skrivet, dock är det aldrig försent, så länge man sparat sin lilla papperslapp. Ha det gott! :)
2012-08-14

  walborg
Klokt
2012-08-14

  Chawa VIP
Så sant!
2012-08-14

  poetryGirl
jag håller med!
2012-08-14

  Bibbi VIP
Oändligt fin.
2012-08-14

  Heikki Hellman
Just så, bestämmer. Fint!
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP