Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstod någon det här? Det gör inte jag. Kanske är det bara mörkrets makter uti natten som har skulden till det här.


Flödet

Det flödar fram

som kommit

från urtidens land.

Långt borta

bland galaxernas bälte.

 

Jag lyssnade

till den kosmiska rösten

som sa, flyg bort.

Låt det flöda fram

genom tidsdimensionerna.

 

Kanske fångas det upp

någonstans i Vintergatan

långt där borta

i evighetens utkant.

 

Flödet är ordet!

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av M M Mannheim VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-14 01:04



Bookmark and Share


  walborg
Open mind - associerar till att öppna skallens ben så flödet in och ut får bli nya ord med universum som tak
2012-08-14

  Bibbi VIP
Psalmen "Långt bortom rymder vida" kom för mig här.

www.youtube.com/watch?v=nsbhbg6P-pw

2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP