Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finna svar!

Du vill kanske blunda inför sanningen
men någonstans i djupet av hjärtat
vet din själ vad som är rätt

Kanske söker du svaren
trots att det gör ont

Hur svårt det än är
Så kommer det alltid finnas någon där






Fri vers av Lars Hedlin
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-14 10:48



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Träffsäker!!! gillade denna!! Tack//
2012-09-01

  anits VIP
Underbart skrivit
2012-08-15

  NågonAnnans
Sitt hjärta bör man lyssna på, även om det är smärtsamt... Där bor, som du skriver alla svar.
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin