Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON ÄLSKADE

Hon älskade Hello Kitty,
tidig morgongrynings fågelsång,
nypudrad vintersnö.

Skogspromenad bland blåbärsris
spegelblank frusen Deceber is.

Stearin brinnande nätter,
brännheta kyssar i smyg,
miljontals magiska mil från verkligheten.

Jag tror att hon älskade mig,
på alla sätt och vis.




Bunden vers av Ewelina Mann
Läst 226 gånger
Publicerad 2012-08-14 11:46



Bookmark and Share


  victoriamaria
jag saknar dig
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann