Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Opus Romantika -

Historikerna nedtecknar, astronomerna

 mäter, fysikerna förklarar, sångarna

sjunger, diktarna förkunnar

 

att något, något har hänt

skynda dig människa

du som ännu lever

 

för, något, något

har hänt




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 280 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-08-14 14:35



Bookmark and Share


  Brachmin
nej nej nej, det var morrissey så klart
2012-08-16

  zallander
En utmärkt skildring

ur de universala fenomenens perspektiv

sångaren fick tolkas som bob dylan
2012-08-16

    ej medlem längre
Var mera sann mot ditt skrivande för en mer intetsägande text har jag dock aldrig nästan läst men ungdomen växer så väx i ditt skrivande och läs Albert Engström ibland för hans dikter liknar att du kommer fram en bit i ditt
2012-08-16

    annasofia.
Fantastiskt. Jag vill ha mer!
2012-08-16

    ej medlem längre
universalgenialt. vackert, stor poesi
2012-08-15

  Chawa VIP
Ja något håller på att hända
och i min värld
är det vackert att skåda...
i människovaknandet.
2012-08-14

  cilax VIP
har du blivit kär? ;)
2012-08-14

    ej medlem längre
Storstilat;
sant dessutom.
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin