Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden som borde ha sagts för längesen..


Till tonen av



Min själ den svälter
Orden som borde sägas,
men tigs ihjäl

Gråten där bakom.. jag vet inte..
..vet inte om jag ska
Ska?

Gråta eller skratta
Sakta svälter min själ ihjäl,
till tonen av..



..Tomhet



Helena 2012-08-14




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 429 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-14 15:27



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör
2012-08-20

  ULJO
Berörande läsning som griper tag i själen
2012-08-17

  anits VIP
Smärtsamma rader som gör ont att läsa
2012-08-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
uppfyll den,
med det den behöver uppfyllas utav
2012-08-14

    ej medlem längre
Rader som griper tag ...
2012-08-14

    ej medlem längre
Usch, vad den satt!!!!
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW