Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto:tk


tanka

 

enstaka faller

mot daggfuktig gräsgrönska

andra växer fast

skyr förändringarnas tid

andra flyger med vinden

 

©tk.

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-14 22:53



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin, fin...lite vemod
2012-08-15

  Heraclit
Skönt me litta fall o förgängelse..
hoppas di stackars satarna som klänger si fast
kommer po bättre tankar snabbt som attan!
Andra far by air, möter moder Ord mellan raderna..
Ack du förgängelse, -låt oss gänga på!
/Dr Hjärtén
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra