Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brandvägg


du är igenom

bit för bit

viruset sprids i min kropp

febrig

knäsvag

hjärtat galopperar


har aldrig mått så bra som nu......






Fri vers av Peter Romance
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-15 17:56



Bookmark and Share


  Blåbäret
denna var ju härlig
och fullt begriplig...
2012-08-30

  alvan
Underbart... Man kan inte skydda sig från allt. Tack och lov...
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance