Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm en gammal text en påminelse om hur det var Alhamdu lillah det är över nu...


Fragment

Rotar igenom lådan,
fan hennes nummer ska ligga här någonstans.


Äh ringer sluggo men så ska han strula.

Ja skit samma måste ju ha nu när jag slutat dricka.Till sist får jag tag på honom.-Jo hon har,förra leveransen fastnade ju i tullen.

Kollar mitt konto och konstaterar att jag måste få ordning på detta.Hon är så jävla dyr och alltid en massa kludd.


Vi ses nere på parkeringsplatsen och jag startar upp bågen.Drar i väg längs filbornavägen och sedan österleden.Sluggo kryper ihop bakom mig.Öppnar visiret ibland och känner nattluften,så jävla seg i hjärnan.


I lägenheten stirrar sara och letar efter pengar.Ögonen är döda,ansiktet blekt.I sängen ligger en kille jag inte känner ,bryr mig inte,vill bara ha mina blå och dra härifrån.Sakta,sakta räknar hon dom.

Det värsta med den här skiten är att flera dagar bara försvinner ur minnet.Skulle bli billigare med subutex men vad fan det är ju för knarkare.


Nä jag har koll på detta.Inte förrän någon vecka senare fattar jag hur pillervarm i huvudet jag var när jag smällde in i släpet dagen efter.Det bara dyker upp runt hörnet,efter viadukten,jag minns att jag nästan hinner väja och köra bakom det

.Sedan ligger jag på gatan och stirrar upp i den blåa himlen:runt om står folk.Jag hör sirener på avstånd.Känner efter,nej har inte ont någonstans.Hojen ligger en bra bit bort,fan och jag som bara har trafikförsäkring.




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP