Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats hålrum



Hjärtat har hålrum

inuti mig


Tomma

gigantiska

omöblerade

stängda delar

de mest privata


Trappor till vindar

falluckor

och hemliga garderober

med hyllsystem

på bottenplan


Visst har jag vidöppna fönster

med prunkande växter

viloplatser

harmoni

och massor av fantasi


men också



Kylskåp utan mat

kala väggar

mörka vrår

och skrymslen

där ingen varit

och ingen når



Du fattas mig.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 413 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-08-15 07:45



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Du ger läsaren friheten att själv måla Dina rum. Begrunda. Fint!!
2012-08-21

  DrZappa VIP
...gillar den första bilden, nice!
2012-08-21

  kerstin skriver VIP
mycket målande och träffande skrivet. bra!
2012-08-17

  Carola Zettergren
Mycket bra detta... Applåder!
2012-08-17

  © anakreon VIP
Ord som smärtar.
2012-08-16

  NågonAnnans
Mycket BRA och målande text om det inre rummen ... *Applåd*
2012-08-16

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så djuplodade text.
2012-08-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
förtäljandes poetiskt väl, om känslan däri
2012-08-15

  Johan Bergstjärna VIP
Tänk att bli bemött av någon därinne... i själens labyrinter.
Berörande dikt med en stark slutrad.
2012-08-15

  Svirran
Tack alla för komplimanger.
2012-08-15

  Änglaögon
Alldeles underbara rader, gillar!
2012-08-15

  Tarantaran
Vackert om saknad;)
2012-08-15

    Yarissa
Fin!
2012-08-15

  bittemi VIP
Målande beskrivning! Mycket bra!
2012-08-15

  Robert Jonsson VIP
mkt bra beskrivning av det inre landskapet
applåd !
2012-08-15

    ej medlem längre
vemodsvacker.. text
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran