Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Röda rosor

 

 

det står en kruka

med vackra röda rosor

på mitt köksbord

 

en vacker gåva av en son

och hans barn

mina barnbarn

 

dessa röda rosor

lyser upp

bland alla gröna växter

 

 

anits 15 augusti 2012









 




Fri vers av anits VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-15 16:57



Bookmark and Share


    maija tuori

Röda rosor som man ger bara någon som man älskar mycket !
2012-08-19

  ULJO
Vackra blommor
2012-08-17

  Lars Hedlin
Härligt och vackert!
2012-08-17

  Bibbi VIP
Underbart.
2012-08-17

  Michaela Dutius
och sjunger för dig kärlekens sång så som bara rosor kan....
2012-08-16

  Eva Helene VIP
Väl förmedlad skönhet och glädje!
2012-08-16

  M M Mannheim VIP
Ja det var fin röda rosor från fina barn till en fin kvinna. Tänk att rosor egentligen är väldigt självständiga blommor! De är vackert färgrika blommor som samtidigt har sina törnen att försvara sig med.
2012-08-15

  Anya VIP
Fin text och bild som värmer!
2012-08-15

  poetryGirl
en trevlig present!
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP