Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armar


Dina armar omkring mig är som tusen blixtrar på himlen

ett vilt skådespel av raketer som beskjuter min änglakropp

om och om igen

Våra armar omkring varandra är tryggheten själv

en sammansvetsning

en koppling av gudomligt slag




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-23 19:45



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-08-24

  in effigie VIP
varm...trygg...från hjärtat
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran