Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid din sida, med kärlek som består

Jag sover vid din sida

rygg mot rygg

som så många gånger

Kärlek strömmar

från min hud till din hud

och jag känner detsamma

från dig.

 

Så har det nu varit

i många år

och under mänga nätter.

Vi kanske vänder oss

i sömnen

Men när morgonen gryr

vi är ända tätt samman

Samma kärlek idag

som igår

och många år tillbaka

 

Ja, så är det!

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-16 13:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja "tillit"
2012-08-17

  anits VIP
Så fint
2012-08-16

  walborg
Tillit
2012-08-16

  Chawa VIP
Så fint!
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP