Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen trevlig person.

Jag är ingen trevlig person
Jag ljuger dig rätt upp i ansiktet
Utan att röra en min
Jag säger att jag älskar dig, och det kanske jag gör
Men egentligen så älskar jag någon annan mer
Jag lovar dig kärlek
Och jag ger dig en låt som jag säger att varje gång jag hör så tänker jag på dig
Bara för att kunna backa ifrån dig
Utan att du ser




Fri vers av A manner of speaking
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-16 20:34



Bookmark and Share


  The Duke
Smärtar att läsa..
Så mycket så jag bokmärker.
Gör ont. Men sann.
Over and out
The Duke
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

A manner of speaking