Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skulle varit du.

Det var flera år sedan nu
Och jag ligger i sängen med henne
Men kan inte släppa tanken på
Att det skulle varit du

Fragment av dig, rotat djupt i min hud
Natten som viskar
Luften som saknar
Väsande, krävande ljud

Tiden var kort, men vi delade den
Våra långa nätter
Av samtal, skratt och vin
Långt där inne, saknar jag det än

Jag gav oss aldrig en chans
Jag vet det allt för väl
Jag – för feg för att våga
Ge dig mer än en vinglande dans

Du är med någon annan nu
Och jag tror att du har det bra
Men det svider i mig, för jag vet
Att det skulle ha varit jag

Det var flera år sedan nu
Och jag ligger i sängen med henne
Men kan inte släppa tanken på
Att det skulle varit du




Bunden vers (Rim) av A manner of speaking
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-24 00:33



Bookmark and Share


  Angel of love
Texten berör mycket.
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

A manner of speaking