Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ska bli nytt, allt ska bli bra.

Fuck kärleken och fuck fina blommor och fuck alla ord
Ut med skiten, bort med allt

Nya vindar, nya städer, nya tag
Allt ska bli nytt, allt ska bli bra

Gräset blir aldrig grönare, jag vet
Men jag ska alltid drömma om mer

Jag ska driva vidare,
testa allt jag ser

Jag tänker hångla upp henne mot en vägg
Och jag tänker känna hennes kåthet
Jag vet att hon vill ha mig
Men bara nu, jag vet
Bara idag, men det är okej

Imorgon har jag någon annan

Jag ska testa nya gator, nya kvarter
Nya ord
Nya kvinnor

Andra dofter, andra smaker, nya ljud
Visa mig en annan del av den här staden där snön aldrig slutar falla

Ge mig en känsla jag aldrig har haft
Ge mig något, vad som helst

Jag vill inte vara den jag är
Jag vet inte vem jag vill bli
Ge mig något nytt bara

Nya läppar att smaka
Nya tungor att retas med
Jag vill ha sex

Jag ska ligga mig igenom hela Stockholm
Jag vill ha intrycken, smakerna, känslorna


Men mest vill jag byta bort minnet av dig




Fri vers av A manner of speaking
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-28 00:51



Bookmark and Share


  The Duke
Oj, så mycket smärta ;(
Men starkt skrivet, beskrivet.
Applåderar och lämnar en tröst tanke
efter mig.
" Ingen som inte ser dig för den du är
både när du är som starkast och svagast
är inte värd din kärlek, du är värd något
bättre, någon som ser dina tårar genom
all vrede, älskad för din egen skull och inte
på grund av prestation och skuld, du är värd
något bättre, för du är du".
Over and out
The Duke
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

A manner of speaking