Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hade varit en lång väntan....


Samtalet

Så var vi där

vid beslutet

som skulle göra slut

på väntan.

Nu skulle det slutliga komma

det återkalliga samtalet!

Vad som skulle sägas

visste ingen av de inblandade.

Men någon måste

slå numret

Vara den första 

som hade modet göra det.

Båda parter 

väntade på samtalet,

skulle det komma?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-16 21:54



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
De kan vara pirrigt...men de brukar inte vara svårt...när modet är fattat
2012-08-17

  Bibbi VIP
Skriver under på min vän frouz vide här.
2012-08-17

  walborg
Språket så fint igen - det återkalliga samtalet - medvetna ordval
2012-08-16

  anits VIP
Det kan vara jobbigt med sådan väntan
2012-08-16

  Chawa VIP
Det är pirrigt med sådan väntan och förväntan...
2012-08-16

    ej medlem längre
gillar det återkalliga i st.f det oåterkalliga, det lyfter nivån. eller sänker mot marken som ett ostoppbart hjul.
2012-08-16

  ResenärGenomLivet VIP
En jobbig väntan...
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP