Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på alba som valp


En annan dag

 

 

imorgon är en annan dag

en dag där jag fårträffa

mina fyrfota vänner

 

imorgon är en annan dag

en dag där jag vet

att mina fyrfota vänner

hälsar mig välkommen

med gamla skutt

och där dom vänder

upp och ner på sina korgar

 

imorgon är en annan dag

en dag som kommer

att fyllas av glädje

när jag möter

mina fyrfota vänner

 

mina fyrfota vänner

som är sanna, ärliga

och verkliga vänner

som jag älskar

och jag vet

att dom älskar mig

 

imorgon är en annan dag

en dag då jag får träffa

mina fyrfota vänner

 

 

anits 16 augusti 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-16 23:19



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken dag, full av
förväntan
2012-08-19

  M M Mannheim VIP
Härligt för dig som har dessa fyrfotade vänner som oxå ger oss en härlig text att få del av.
2012-08-17

  Lars Hedlin
Närvaro!
2012-08-17

  Ljusletaren
Detta är lycka ... så njut/kram
2012-08-17

  Anya VIP
Glädjen flödar över och ut genom min dator....så fint.
2012-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
Man kan nästan ta på din förväntan...upprepningarna förstärker texten.
2012-08-17

  Eva Helene VIP
Kravlös kärlek - fint!
2012-08-17

  Bibbi VIP
Glad förväntan.
2012-08-17

  aol
verkligen som glädjesprång känns dikten,
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP