Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du som känner igen dig...så vet du allt!


Hennes röst

Jag talade nyss

med henne i telefon

och hennes röst

var lika fyllig som hennes byst.

Rösten var sammetslen

så man bara vill bli ett med färgen

Rösten var mjuk

som henne hud.

 

Hon utstrålade med bara rösten

den ljuvliga kvinnan

hon är.

Hennes kropp

fångar uppmärksamhet

var en hon rör sig.

Männens blickar

följer henne

på gata och torg.

 

Jag skulle gärna

vara med henne.

Men för mig

är hon en vän.

Någon som lyssnar

och svarar lika ljuvt

som om hennes röst

är len.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-17 12:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat
2012-08-18

  Bibbi VIP
Så fin relation Du beskriver.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP