Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dig själv

Våga säg

till mig

allt du vill.

vi är ju

Trots allt vänner!

 

Våga skriv

till mig

allt det du känner.

Vi är ju ändå vänner.

 

Var dig själv

som du vill vara

släpp dig lös

var den du vill vara

till mig kan du allt.

Vi är ju ändå vänner




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-17 13:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint med en sådan vän
2012-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Känns gott att ha sådana vänner...
2012-08-17

  Chawa VIP
Fina ord till en vän!
2012-08-17

  Bibbi VIP
En sådan vänskap är oersättlig.
2012-08-17

  M.A.J.R
En fin text till sin vän
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP