Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgica

 

minns du tivolinatten den blinkande, minns du

cirkustältets stålkastare, vattenpölarnas

världar och havsbottnens dansande

ljusslingor över vita snäckor och

skorvliga krabbskal

 

minns du

 

minns du ljuset

 

då världen var ny

 
 
 
 



Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-17 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
magi
2012-08-20

  desert star
magiskt
2012-08-18

  AgnesP
Alldeles underbar. Bilderna vackert flätade förande igenom.
2012-08-17

  Chawa VIP
Barndomsminnen kommer för mig!
2012-08-17

  kerstin skriver VIP
vacker nostalgi, på ett lättsam men ändå finns där mer. blandningen mellan tivoli och havsbotten fångar mig.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin