Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synliga från Månen

 

 

 

 

Tyngre och tyngre falla skuggorna.

- Mot inombords! lyder stridsropet.

De små jävlarna och de små änglarna
och de många minnena.

(Det är väl egentligen inte min sak att besluta,
utan Din.)

Backe upp och backe ner,
och de hemvändande stridsfordonen 
i en svans på körbanan; synliga från Månen.

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catharina Edin VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-17 17:53



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Känslor och det inre livet upplevs så starkt hos var och en av oss på denna planet, vårt egna universum, att det tom syns från månen, tror vi ja!;)
Det mystiska i dikten är satt inom parentes.
2012-08-21

  Yrre VIP
Tänkvärt detta!
2012-08-21

  Katasterismi
Stor bild! Enorm och exakt. Väcker dessutom frågan om vad Månen egentligen är, och hur långt bort den är...
2012-08-18

  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2012-08-18

  ULJO
Tjusigt skaldat.
2012-08-17

  Ingela Svenson VIP
PÅ något vis tänkte jag "Där satt den" när jag läste; så otroligt bra, mina ord räcker inte!
2012-08-17

  Nanna X
storslaget!
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP