Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förvandlar mig

Vad gör du med mig

vad vill du förvandla mig till?

Jag är ju redan

en del av dig.

Mina känslor

känner du redan till.

Vad behöver du mer

har jag inte förklarat

nog för dig.

Att jag vill 

vara nära dig.

Att jag vill ha dig

som min vän.

En dag kanske 

också som din älskare.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-17 22:48



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Starkt och rörande beskrivet! Hoppas din längtan uppfylls en dag!
2012-08-22

  anits VIP
En mycket fin kärleksförklaring
2012-08-18

  Maj-Lis VIP
Vacker dikt om den vackra kärleken
2012-08-18

  walborg
Kommunikation av känslor - imponerad
2012-08-18

  Bibbi VIP
En mycket vacker kärleksförklaring.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP