Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto från platsen min mormor växte upp


Vem där

  

en aning

en känsla

av nyfikenhet

när jag ser ryggen

på någon

jag tror mig känna igen

 

ska jag ropa

ett namn

ett igenkännande namn

jag gör inte det

 

då vänder personen sig om

jag är glad att jag lät bli

att ropa

 

den som vänder sig om

är helt okänd för mig

 

 

anits 18 augusti 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-18 10:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härlig och med hög igenkänningsfaktor.
Det händer oss ibland....och du skildrar det så andlöst som det är
2012-08-25

  Lars Hedlin
VAckert i själa glädje
2012-08-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-22

  Ljusletaren
Ps Underbar bild
2012-08-20

  Ljusletaren
Detta känns igen :-)
/kram
2012-08-20

  Maria T
Nyfiken måste man vara
2012-08-19

  Anya VIP
Detta känns verkligen igen. Bra och kärnfullt.
2012-08-19

  ULJO
Igenkännande ord
2012-08-18

  Bibbi VIP
En sådan tur att Du inte ropade.
2012-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Åh..det där känner man igen...texten lockar fram minnen...
2012-08-18

    ej medlem längre
Ögonblicksbilder!
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP