Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt ljus

Finns det mörkt ljus

jag vet inte

men det verkar så.

När man är helt nere

och ser ingen utväg

så undrar jag om det 

inte finns ett mörkt ljus.

Ett ljus som försöker lysa upp

en människas inre mörker.

Många gånger kommer 

en sådan människa

för hoppningsvis,

ur sitt själs mörker.

Så jag undrar,

finns det mörkt ljus?

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-18 13:16



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... mörkt ljus och ljus i mörker - skulle det kunna skönjas ...?, jag bara frågar
2012-08-18

  walborg
Tröst att få distans och börja fundera på frågan
2012-08-18

  Bibbi VIP
Jag ser framför mig en mörk tunnel och är man där brukar man ju på sikt till sist få syn på en strimma ljus mot tunnels öppning och jag kan vandra mot det hållet och treva mig fram.
2012-08-18

  träsnidaren
Ja, det tror jag. Iaf nu när jag läst din underbara lilla text som verkligen är talande och mellan raderna väldigt tröstande.

BRA!
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP