Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd utan titel


Det finns en stol vid ett bord som väntar och en bädd att ligga nära i. Det finns ett rum att komma till. I hemlandet. Det finns kärlek där. Varm som en öppen hands smekning. Jag vet det. För det har sökt sig inunder de svarta tatueringarna och krafsar nu så försiktigt på roten och de hårda benen.

Minns du?

Dem jag så varligt samlade genom trollnatten.

Nu.

Öppnas allting bortom fyren.

Upp och nervänd är den fasta karusellen och de fattiga riddarna suckar inte längre. Istället skriver de sånger genom natten.

Och jag?

Jag står skygg i allt detta. Gömd. Nära.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-18 14:44



Bookmark and Share


  Nanna X
fattiga riddare. det är vackra ord ihop. som don Q.
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP