Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinlig UPPGÅNG

Lysa upp, låsa upp, läsa upp, läxa upp, öppna upp, sträcka upp, hänga upp, växa upp, avancera upp, gå upp, nå upp, titta upp, hitta upp, sitta upp, kliva upp, hiva upp,

UPPFATTA
UPPSKATTA


INTE ALLA FÖRUNNAT


en del måste sega sig upp



medans vi andra tittar på........
..dax att STÖTTA UPP

eller hur?




Fri vers av LeAgera
Läst 291 gånger
Publicerad 2012-08-18 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jävligt bra skrivet! five stars
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

LeAgera