Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder ur gränslandet

flytande abstratkioner över

ögonlockens varma duk

 

hippocampus     ( djuphavsfisken)

borstar kosmiskt smågrus

i en avbruten sändning

 

genom en kvarglömd dörröppning         

strömmar avlägsen strålning

 

och glimtar av djupen och det ordlösa

ljuset antyds ur den plötsliga ytans

 

                   vaghet

 

den flammande manetens

uråldriga stjärna, stiger

 genom rymder av 

grönt glas




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-18 21:24



Bookmark and Share


  desert star
Hippocampus är en del av limbiska systemet i hjärnan, och består av grå substans. Hippocampus sträcker sig från amygdala via fornix för att sedan kontakta de mammillära kropparna.
2012-08-19

  AgnesP
Som ett måleri. Fint.
2012-08-19

  cilax VIP
kakn varken rosa eller risa dikten. Den är alltför lärd för mitt enkla kynne
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin