Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomlig


Ibland blir jag så orolig för dig

speciellt när du säger att jag är fullkomlig.


Ibland känns du för långt bort för att kännas

och dina ord når inte alltid mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-04 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran