Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ansikte

Jag ser en morgon

efter gryningen

som var nyss

när natten flytt.

 

Där finns du

som en del av mig

Du som ger

trånaden ett ansikte

 

Känslorna för dig

är begärets makt

över människans

obevekliga längtan

efter njutning.

 

Jag ser dig varje dag

var vaken stund

är du verklighet

i mina drömmar

 

Fantasin griper i mig

vill att jag ska ge mig hän

till lusten

av din kropp fulländning.

 

Jag ser en morgon

efter gryningen

som var nyss

när natten flytt.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-19 02:13



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En mycket vacker beskrivning av äkta längtan och riktig kärlek! Fint! bokmärker
2012-08-22

  Bibbi VIP
Vackert.
2012-08-19

  walborg
En gränsöverskridning mellan sinnen och upplevelser, dag och natt. dröm och vaka - som känns kreativt
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP