Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten kärleksdikt till mig själv . . .

Mina ögon ser Dig

inte utanpå

jag menar inuti


De är blågrå

som fjäll mot horisonten

eller som himlen innan åska


Djupt gröna

nästan turkos

när jag gråter

och lite som mäktiga djupa oceaner

outforskade

som bottenlösa glaciärer

och som solljus

snöyra vid polerna

dansar kärlek i och ovanpå




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-19 06:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt att tycka om sej själv...då kan man älska andra...
2012-08-28

  in effigie VIP
orden formar vackert från hjärtat och ut...
2012-08-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan strålar
känn den
2012-08-23

  Robert Jonsson VIP
insiktsfullt, kärlek till sig själv kan vara svårt, fina beskrivningar och bilder du ger..
2012-08-21

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran