Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scrubsår

 

 

Frustration - livets peeling.

 



Övriga genrer (Aforism) av Per Blomqvist
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-19 09:09



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Smart, Per!
2012-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Där har du en poäng...
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist