Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkus utan titel


Jag kan inte skriva annorlunda. Det vet du. Kyssen i manegen. Regnet av miniponyer. Tonernas innerlighet. Berättar allt det. Och vi älskar där. Just i regnbågsögonblicket. Är allt du. I mig. Som jag i dig. Och du kan aldrig mista mig. För jag har alltid funnits. Jag har fångat dig mellan trapetserna. Hindrat dina fall. Det vet du också. Och allt är gott så. För det finns kärlek. I varje ord. Av närhet. Sant skrivna. Mellan oss.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-19 14:06



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra!! tycker om hela texten, tempo, ord, innehåll.
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP