Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snurrar, mer snurrandes och en massa sanningar.....om något som egentligen är totalt oväsentligt....för mig!...men du.....vet ingenting!


-Mögliga lister och sprucket tak-

såpa....är halt

....golvet är halt....
....golvet är fyllt med vatten.
Lister i trä börjar mögla...
vattnet tar sig igenom listen,
ner till grannen under...

vatten i el....är farligt

...vatten droppar ner till grannen.
...bildar pölar och små insjöar.
Vatten på lampan som brukade lysa
Grannen kommer hem och ser
sprucket tak, lampan ej lysa
Vad håller de där uppe på med?

Människor...är tröga

betongen är mjuk
....måste torka före handling!
så sa vaktmästaren som kan ALLT.
Och på frågan vad grannnen hade gjort?
fick jag ett idiotiskt svar
Grannen över, tvättar golvet.

Jag....blir galen

av vatten på min lampa
....måste själv tänka ut
Hur kan det bli rätt att betongen åter ska torka
före man ska få nåt gjort?
mögliga lister, sprucket tak
risk för ras?

Rasar.....inte huset

Så är det min förtjänst!
Ty jag har spacklat igen allt själv.
Hur kan man låta grannar ovan tvätta golv
När de förstör byggnaden där de bor?
Vad har vaktis att dölja?
Förrutom hål från grannen ovan
ner till grannen under som själv har spacklat igen

Jag....blir galen

Jag tror inte att det här huset kommer finnas
om sisådär en 10 år...
inte p.g.a risk för rasrisk...
utan bevisen på vaktis slapphänthet i denna fråga
möglig list gör plats för vatten,
sprucket tak, lampa släckt
Ringde jag till jouren och berättade
att det läckt, att hela taket var täkt
eller snarare otäckt, överallt massa tomma rum
hela vägen upp till grannen ovan.

Grannar....vill man inte ha!

Bara besvär, leder inte till nåt bra
Varför ska man med folk omkring sig bo
Istället för möglig list, få lite sinnesro
Tro mig, jag vet allt som grannar
kan ställa till med,
förstår varför vi bor så här
Att så mycket människor som möjligt,
på en så liten yta som möjligt.


Ursäkta.....här är jag!

Vaknade precis upp från "de slappas" soffa.
Jag är värd mer än typ 7 * 20 /8/20*8
Jag tänker inte längre bo
här i denna dome-dags-atmosfär
Så lyssna på det här
försök förstå att lära
om möglig list, sprucket tak
och allt det dära


Vad är nu detta för jävla skit jag skrivit?
Förstår ni hur det kunde blivit??
Om jag en lampa hade haft
och om mitt huvud satt på skaft.
Vilket det inte gör
Jag tror jag dör!!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄrta!




Fri vers (Fri form) av Mirrie
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-19 16:47



Bookmark and Share


  missy mastersom
du fick till det fint i bläääää....rta:)
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie