Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det äntligen vänder


Jag höll på att falla





Jag tänker inte ge upp

Jag är stark

Känner hur det fyller mina ådror,
pulserande hetta

Livet som ständigt gäckar mig,
till vansinne

Jag höll på att falla igen,
men jag reste mig och såg

En kvinna

Som stadigt står, med jorden
under sina bara fötter

Jag fyller min tomhet med liv
tills dess ton tynar bort

Blundar och låter hettan fylla
varje bit av min hud

Vibrerar..


..av liv



Äntligen




Helena 2012-08-19










Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 303 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-19 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När känslorna talar blir det starkt, explosivt, som denna gång, i denna text.
2021-03-09

  Lars E Jönsson
Starkt och känslomässig.....härligt du skriver du har en gåva
2012-10-10

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2012-09-21

    ej medlem längre
Wihoo!:)) kraft och styrka ! Härligt!
2012-08-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
en kvinna som står
stadigt, fri, och stark

det vackraste som finns
2012-08-23

    ej medlem längre
Fin!
2012-08-22

  Trazan
Vad fint...livet har blivit bättre,
du lever!
Livet leker med mig, skaparen låter mig falla
gång på gång,
och jag blir arg på mig själv inte
till vansinne
och det gäckar inte mig,
men livet är hårt, och den skonar ingen svag (Världen.)
2012-08-21

  anits VIP
Mycket bra skaldat ännu bättre att orka resa sig
och ta vara på livet
2012-08-20

    Birgersdotter VIP
Bra........
2012-08-20

  Heikki Hellman
Grattis för din ork!
2012-08-20

    ej medlem längre
Äntligen!!!

2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW