Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din havsluft

Kom närmare mun mot mun
Låt mig andas
Din havsluft.

Vågornas rus lämnar aldrig kroppen
Snälla,
Stilla mitt sinne.

Spegelytan är så falsk,
Dra mig ned
Mot botten.

Smaken av stormande vatten och salt
Låt mig röra
Vid din hud.

Tyngdlösa simtag i mörkt vatten
Och där ingen ser
Vågar du.

Kommer närmare mun mot mun
Andas mjukt,
Din havsluft.




Fri vers (Prosapoesi) av suspicious_minds
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-20 14:50



Bookmark and Share


  hansensson
Det är tamejfan bra det här!
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds