Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sugar coated

sockra sockra
strö sockret
över sanningen
ett täcke,
ett krispigt lager,
en bräcklig yta

lögner

så sött
äter dem
sväljer dem
tror dem
sockra sockra
strö sockret
bara en tugga till




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-03 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds