Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elfte oktober

Jag såg min första kärlek på dödens dag;
hans armar slöt mjukt om någon annan
Och i hans blick rann en ny kärleks nektar

Vid den här tiden snavade jag själv fortfarande runt bland tysta stenar,
Hade gått sönder i fler bitar än vad jag var gjord av

Så på havets botten, där vågrörelserna inte känns lika mycket;
begravde jag mitt sinne
Kvävde jag mitt svärtade skri




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-11 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds