Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

friendzone

Vi är bara vänner och nu
Måste jag lägga dig ned försiktigt.
Lägga dig ned på marken så att du inte spricker.
Ömt, som en mormor om sitt finaste porslin.
Ditt hår spretar mjukt tillsammans med det fuktiga gräset.
Om kinden ska jag smeka fast inte röra.
Och viska porlande ord för att smälta det tunga i ditt hjärta, litet, litet.
Molnen är oroliga på himlen. Dina hulkningar åska.
Det är som att skära sig själv när jag gör dig illa.
Lilla vän. Lilla lilla vän.
Och det var det enda du aldrig ville vara.
Bara en vän.




Fri vers av suspicious_minds
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-27 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds