Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ

En tjock soldat på en väl upptrampad stig
Skogen är ihålig, nästan död

Hans steg
Bestämda mot den hårda marken
Allt är på nytt men ändå vant

Andedräktsmoln i luften nu
Honey, you've got such a long way to go.




Fri vers av suspicious_minds
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-20 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds