Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har hänt med den svenska rättsstaten?


Julian Assange



Feminismens vagga är vält
Besynnerligt det är att finna
det en gång framkallats av svält
inte berör vår nutida kvinna

Makt blivit för stor i vissa läger
där varenda man ska hatas
Vinsten matriarkatet nu äger
går ut på att sanningen kan ratas

Julian Assange överallt jagas
Sned har den blivit, statens karaktär
Bara vissa intressen behagas
där fanatiska kan göra karriär




Övriga genrer (Satir) av Jack E. Gladh VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2012-08-20 18:03



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Våldtäktmisstanken är byggd på
mycket lösa grunder. Läs artikel
i förra söndagens DN.
2012-08-23

  Annie b'larsson VIP
Men, är inte Julian Assange misstänkt för våldtäkt? Om han är oskyldig, varför flyr han? Borde inte saken utredas? Eller hur menar du.

2012-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Leve Assange!
2012-08-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Men what?
Jag säger Blott:
Män skall älskas
för att de finns precis
som alla kvinns! Utan
dessa godingar vilket
liv för oss då finns...
Hur det gått med
rättsstaten det
är det många
som undrar...
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST