Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Alexander Pusjkin Vinterafton


Sommarafton


fukten född i sommarens sista skälvning
rinner längs min nackes böjning
finner väg mellan bröst och varma lår

i denna afton;

där ord är ord och allting annat
där allt är lust och händer varma
där du är jag och jag är du

och allt är en förtrollning viskad




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-20 20:37



Bookmark and Share


  vera gade VIP
skönt sinnligt - ordets lov...
2012-08-22

  Small Birds
Jag tycker om "nackes böjning".
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP