Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkt



När jag är slut
När jag är klar
Då passionen dragit sina sista andetag
Först då.

Kan jag ge allt...

Till dig...

Punkt








Fri vers av Tomas Brink
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-20 22:59



Bookmark and Share


    suspicious_minds
Fin och ärlig, jag gillar att den är kort och koncis!

2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Brink
Tomas Brink